Cei care aleg Mamaia Nord, pentru petrecerea vacanței de vară, vor descoperi un loc plăcut, în care distracția și liniștea coabitează frumos. 

Hotelul Blue Beach vă oferă premisele unei vacanțe de vis. Situat într-o zonă selectă a stațiunii și amplasat chiar pe malul mării, locația vă oferă acces rapid către principalele puncte de interes și distracție din Mamaia. Un univers al soarelui ce răsare din mare și al plimbărilor nocturne pe nisipul răcoros în lumina lunii, într-o stațiune cosmopolită și dirersă în opțiuni, terase, cluburi de noapte, sporturi nautice, centre comerciale, spectacole, însă ferit de tumultul acestora.

Pentru că ne dorim ca și cei mici să savureze din plin vacanța, Ammos Blue Beach pune la dispoziție un loc de joacă unde aceștia iși pot petrece timpul. Prezicăm faptul că locul de joacă nu dispune de supraveghere.

Când soarele apune in Mamaia, stațiunea începe să vibreze. Cluburile din Mamaia, deschise Vineri și Sâmbătă, sunt pe gutul oricărui iubitor de distracții. Ritmurile alerte, ringurile de dans spațioase, piscinele, concertele live și muzica bună sunt ingredintele pentru o viață de noapte pe care nu o vei uita și pentru care cu siguranță te vei întoarce.