Mamaia este cea mai mare și cunoscută stațiune a rivierei românești. Destinația preferată a turiștilor pe timp de vară, Mamaia a fost supusă în ultimii ani unui amplu proces de modernizare.

Plaja noastră, Ammos Blue Beach, este acoperită cu nisip fin, intrarea în apă se face lin, adăncimea mării crescând treptat pe o distanță destul de mare. Pentru siguranța și protecția dumneavoastră, pe plajă, sunt amenajate puncte de Salvamar și corturi de prim ajutor. 

Plaja noastră este publică și amenajată cu șezlonguri din lemn și saltele confortabile, umbrele din stuf cu umbră generoasă. La fiecare umbrelă este atașat un buton pentru apelarea ospătarului.

Turiștii cazați la Complexul Blue Beach Studios beneficiază de 20% discount față de prețul de listă, atât pe plajă, cât și la Restaurantul Ammos.

Rezervarea șezlongurilor se face exclusiv cu plata în avans pentru toată perioada sejurului, iar alegerea acestora se va face numai în funcție de alte rezervâri și disponibilitatea la acel moment, pe toată suprafața plajei, nefiind arondat un sector exclusiv pentru clienții cazați in hotel.