Hotelul Blue Beach Studios pune la dispoziția turiștior restaurantul "Ammos" ("nisip" în limba greacă), acesta fiind intim și simplu, plăcut și mai presus de toate, prietenos. Prin conceptul "Taste Greece", vă propunem o călătorie prin bucătăria tradițională din Grecia, în timp ce asculți muzică grecească live, interpretată de Ammos Band.

Vă întâmpinăm cu delicatese tradiționale grecești pe care nu le veți găsi în aglomeratele zone turistice din Grecia, ci numai în satele indepartate, romantice și pline de culoare.

Deja nu mai este un secret faptul că bucătăria cu specific grecesc oferă o gamă bogată de produse alimentare... Fructe si legume proaspete, ulei de măsline, cereale, pește, brânzeturi și iaurt, sunt ingredientele care au făcut din bucătăria grecească una din cele mai apreciate, dar și cele mai sănătoase din lume. Grecii au aromele lor preferate: oregano, mentă, usturoi, ceapă, mărar, foi de dafin. Alți asezonatori populari sunt busuiocul, cimbrul și feniculul. Multe dintre mâncărurile grecești folosesc mirodenii "dulci" în combinație cu carnea, tratând astfel o influență persană și arabă. Preferința grecilor spre o viață imbelșugată și dragostea pentru mâncăruri simple, bine condimentate, sunt reflectate de mosul de preparare a mâncărurilor. Savoarea lor deosebită este dată mai ales de bogăția și calitatea ingredintelor.

OBSERVAȚII

Turistii cazati la Blue Beach Studios beneficiaza de o reducere de 20% la restaurantul Ammos in baza unui card primit la sosire.

Programul de muzică live(grecească): Marți - Joi între orele 21:00 - 01:00, in weekend: Vineri - Duminică între orele 21:00 - 04:00, Luni - fără muzică live.

De asemenea, restaurantul nostru organizează petreceri, aniversări, botezuri și nunți.